Pojdi na glavno vsebino
0

Ne izgleda 34, ampak prej slabo ohranjena 43

Ne izgleda 34, ampak prej slabo ohranjena 43

Se spomnite, ko sem povedala, da je Štartaj Slovenija za posel pravljica, zame pa tragikomična drama? No, tudi to ni več. Je samo še pravljica, ker za dramo ni več časa. Sem si pa v pol leta od otvoritve 3. sezone projekta vsekakor vzela tudi trenutek za hudo dramo.

Komentarji, napisani takoj po moji oddaji Štartaj, Slovenija na priljubljenem slovenskem forumu so razlog, da sem si danes privoščila možgane :) (5.3.2019 - pust)

pust 2019

"Recimo lahko bi imela več možganov in lepo hodila na filerje in botox. Kolagen shot mene ni prepričal, sploh če upoštevam, kako zgleda punca, ki ga prodaja". 

"Kdo govori o lepoti? Jaz govorim o tem, da ne moreš prodajati nečesa, kar naj bi predstavljalo svežo kožo, mladost, če sam zgledaš 15 let starejši kot si".

"No, potem pa nima dobrih kozmetičnih izdelkov, ker ne zgleda 34, ampak prej slabo ohranjena 43".

To je le nekaj najbolj sočnih komentarjev na moj izgled. Se me je dotaknilo? Očitno malo že, drugače verjetno ne bi pisala te objave. 

"Kako se kaj držiš?"

Pred kratkim me je prijateljica vprašala, kako se držim. "Super, odzivi na Kolagen shot so več kot odlični, v Sloveniji, na Hrvaškem tudi." Ja, ja, to vem. Mislila sem na tiste komentarje, da si izkoristila zgodbo z bulimijo za to, da si prišla v Štartaj Slovenija". No, tega sploh prebrala nisem, se pa menda v več skupinah na Facebooku pogovarjajo o tem, da sem bulimijo izkoristila za posel. Super, vsaj nekaj dobrega se je izcimilo iz 15-letnega nažiranja in gledanja v wc školjko.

Seveda sem poskušala te komentarje najti, vendar neuspešno. Verjetno je prav tako. Pred leti bi mogoče zaradi tega padla v rahlo depresijo. Ker je bilo včasih pomembno samo to, kaj si ljudje mislijo o meni. Zdaj je bolj pomembno, kaj si o sebi mislim sama. No ja, še vedno tudi meni paše slišati pohvalo in še vedno mi ni vseeno, ko preberem, da izgledam 15 let starejša kot v resnici sem. To pomeni, da zgledam stara 50 let. Tudi prav. Sem zato slaba reklama za kolagen?

Reklama za kolagen

Pred kratkim smo imeli vsi v družini trebušno virozo. Naš najmlajši je star tri leta in pol in sredi noči ni niti enkrat prišel do wcja, ko ga je prijelo bruhat. Ponoči sva z Mihom 4x preoblekla posteljo, oprala sem 3 stroje perila, stuširala sem dva otroka. Ob 8h sem vstala in z neurejenimi lasmi in skoraj brez makeupa odšla na sestanek. Sem izgledala kot dobra reklama za kolagen? Nisem. Ker za mladosten videz ni dovolj dobra krema in Kolagen shot, ampak tudi spanje, zdrava hrana, veliko vode, umirjeno življenje in še kaj. 
Upam, da je vsem jasno, da s pitjem Kolagen shota ne boste izgledali 15 let mlajši? Boste pa po vsej verjetnosti imeli bolj lepe in zdrave nohte, malo bolj napeto kožo in lepe lase in čez nekaj let vam bodo sigurno hvaležni tudi vaši sklepi.

Dol mi visi

Resnica je, da mi ne. Se pa trudim dojeti, katere stvari v življenju so pomembne, katere so manj pomembne in katere so nepomembne. Ker sem bila včasih navajena živeti v drami in problemih, še vedno potrebujem opomnik. Trenutni opomnik je knjiga Dol mi visi (Mark Manson). Zato, ker mi za redkokatero stvar v tem vesolju visi dol.

Povejte naprej:


Oznake: pust maškare štartaj slovenija kolagen kolagen shot

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...