Pojdi na glavno vsebino
0

Izjava o prehranskih dopolnilih

Prehranska dopolnila

Vse informacije in opisi na spletni strani Gaia Naturelle (www.gaianaturelle.com) so zgolj informativnega značaja in nikakor niso nadomestilo za nasvete, diagnozo in ustrezno zdravstveno pomoč, saj niso priznani s strani zdravstvenega osebja. Trditve o posameznih izdelkih, ki jih najdete na celotni spletni strani Gaia Naturelle niso namenjene za zdravljenje ali preprečevanje bolezni. V primeru, da jemljete zdravila in/ali druga prehranska dopolnila, se pred uživanjem naših prehranskih dopolnil skupaj z drugimi dopolnili ali zdravili posvetujte s svojim zdravnikom ali terapevtom.

Prehranske in zdravstvene trditve na deklaracijah prehranskih dopolnil spletne trgovine Gaia Naturelle so v skladu z Uredbo komisije (EU) št. 432/2012 z dne 16. maja 2012. Tekstovni opisi posameznega izdelka pa so le informativne narave in niso bili potrjeni s strani Evropske agencije za varnost hrane (EFSA).


Kozmetični proizvodi

Vsi kozmetični proizvodi Gaia Naturelle upoštevajo Uredbo Evropskega parlamenta in komisije (ES) št. 1223/2009 z dne 30. novembra 2009 o kozmetičnih izdelkih in so prijavljeni v evropski kozmetični portal (CPNP – cosmetic products notification portal).

V primeru, da imate s stanjem kože kakršnekoli težave ali da ste na katerokoli sestavino, uporabljeno v kozmetičnem proizvodu Gaia Naturelle, alergični, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom ali dermatologom.