Pojdi na glavno vsebino
0

Pripomočki

5 izdelkov
Razvrsti po:

Pripomočki za nego kože

Nega kože je pomembna, če želimo ohraniti ali izboljšati lep videz naše kože. Zdrava koža nas namreč ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi, kot je npr. onesnaženost zraka. Pozimi nas ščiti pred mrazom, ko so temperature višje, pa nas ščiti pred soncem ter preprečuje staranje kože zaradi vpliva ultravijoličnih žarkov.

Nega kože je torej pomembna vsak dan, čez celo leto. K rutini dobre nege kože spadajo temeljito, vsakodnevno čiščenje in učinkovita vlažilna nega. Za ustrezno nego kože potrebujemo kakovostne negovalne izdelke, ki so primerni za naš tip kože in težave, ki jih morda imamo s kožo. Poleg tega nam pomagajo pomiriti razdraženo kožo, preprečiti razvoj kožnih bolezni in ohranjati oziroma ji povrniti zdrav sijaj.

Temeljito čiščenje je prvi korak učinkovite nege kože. S čiščenjem namreč odstranite umazanijo, pot, sebum in ličila ter kožo pripravite na nego. Očiščena koža lahko tudi bolje vpije aktivne sestavine negovalnih izdelkov.

Gaia Naturelle pripomočki za nego kože

Ste vedeli, da se na rokah čez dan nabirajo bakterije, ki jih potem z rokami lahko prenesete na obraz? To lahko povzroči mozolje in nabiranje drugih nečistoč, kar le poslabša stanje kože.

Zaradi tega so pripomočki za nego oz. čiščenje obraza odlična izbira. Z njihovo uporabo lahko zmanjšate možnost pojava mozoljev in drugih nečistoč in poskrbite za učinkovito nego kože, kar v obdobju vašega doma.

Sonična naprava za čiščenje obraza

Sonični aparat za čiščenje kože na obrazu s silikonskimi ščetinami s frekvenco vibracije nežno masira kožo. Ultrasonična tehnologija učinkovito odstranjuje odvečno maščobo in ostanke ličil, globinsko očisti pore in odmrle ostanke kože.

Okolju prijazne blazinice za čiščenje obraza

Bombažne blazinice so trajnostna izbira za vsakodnevno nego obraza. Zaradi njihovih nežnih vlaken jih lahko uporablja vsak, ne glede na tip kože.  Bombažne blazinice za čiščenje kože so narejene iz posebnih vlaken, ki se aktivirajo že samo z vodo. Blazinice učinkovito odstranijo tudi vodoodporna ličila.

Njihova prednost v primerjavi s klasičnimi blazinicami iz vate je, da jih lahko ponovno uporabite. Vse kar morate narediti je le, da jih splaknete z vodo in občasno operete v pralnem stroju.

Priporočamo