Pojdi na glavno vsebino
0

Dostava

Pakete pošiljamo preko dostavne službe Pošta Slovenije. V izjemnih primerih si pridružujemo pravico izbrati drugo dostavno službo, o čemer boste predhodno obveščeni po elektronski pošti.

Stroški dostave

Stroški pakiranja in dostave so do vrednosti nakupa nad 70 € brezplačni, pri vrednostih nakupa do 70 € je cena pakiranja in dostave 3,50 €, pri prevzemih paketov z odkupnino pa 4,50 €.

Opozorilo: Ti pogoji ter stroški pakiranja in dostave veljajo samo znotraj Republike Slovenije.

Rok dostave

Vsa naročila, oddana med delavnikom do 13. ure, odpošljemo še isti dan v primeru plačila po povzetju, s plačilnimi karticami ali preko Paypala. Naročila, ki imajo označeno plačilo po predračunu, pošljemo takoj, ko prejmemo nakazilo na TRR podjetja. Naročila naročena med vikendi in prazniki pošljemo takoj naslednji delovni dan. V izjemnih primerih (v obdobju akcij) se čas dostave lahko podaljša, zato prosimo, da v primeru, da pošiljko želite prejeti v najkrajšem možnem času, to napišete pod opombe ob oddaji naročila.

Osebni prevzem

Osebni prevzem je možen na naslovu Dragomelj 84, 1230 Domžale, po predhodnem dogovoru na telefonski številki 051 321 132. Pakete lahko prevzamete vsak dan od 9. do 15. ure, ob petkih do 13.00 ure. Pri osebnih prevzemih je možno le plačilo z gotovino.