Brezplačna dostava za vsa naročila do konca marca.
Pojdi na glavno vsebino
0

Dostava

Pakete pošiljamo preko dostavne službe GLS. V izjemnih primerih si pridružujemo pravico izbrati drugo dostavno službo, o čemer boste predhodno obveščeni po elektronski pošti.

Stroški dostave

Stroški pakiranja in dostave pri nakupu nad 50,00 € so brezplačni, do 50,00 € je cena pakiranja in dostave 3,50 €.

Opozorilo: Ti pogoji ter stroški pakiranja in dostave veljajo samo znotraj Republike Slovenije.

Rok dostave

Vsa naročila, oddana med delavnikom do 12. ure, odpošljemo še isti dan v primeru plačila po povzetju ali preko Paypala. Naročila, ki imajo označeno plačilo po predračunu, pošljemo takoj, ko prejmemo nakazilo na TRR podjetja. Naročila naročena med vikendi in prazniki pošljemo takoj naslednji delovni dan. V izjemnih primerih se čas dostave lahko podaljša, zato prosimo, da v primeru, da pošiljko želite prejeti v najkrajšem možnem času, to napišete pod opombe ob oddaji naročila.

Osebni prevzem

Prevzem vaših naročil je možen tudi na Topniški ulici 4a v Ljubljani. Pri osebnem prevzemu lahko naročilo plačate po predračunu ali z gotovino na prevzemu samem. Pri osebnem prevzemu vsi stroški povezani z dostavo odpadejo. Naročilo lahko prevzamete od ponedeljka do petka med 8. in 16. uro, po predhodnem dogovoru na telefonsko številko 041 218 600.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...