Pojdi na glavno vsebino
0

Dostava

Pakete pošiljamo preko dostavne službe GLS. V izjemnih primerih si pridružujemo pravico izbrati drugo dostavno službo, o čemer boste predhodno obveščeni po elektronski pošti.

Stroški dostave

Stroški pakiranja in dostave so do vrednosti nakupa nad 50€ brezplačni, pri vrednostih nakupa do 50€ je cena pakiranja in dostave 3,50€.

Opozorilo: Ti pogoji ter stroški pakiranja in dostave veljajo samo znotraj Republike Slovenije.

Rok dostave

Vsa naročila, oddana med delavnikom do 12. ure, odpošljemo še isti dan v primeru plačila po povzetju, s plačilnimi karticami ali preko Paypala. Naročila, ki imajo označeno plačilo po predračunu, pošljemo takoj, ko prejmemo nakazilo na TRR podjetja. Naročila naročena med vikendi in prazniki pošljemo takoj naslednji delovni dan. V izjemnih primerih (v obdobju akcij) se čas dostave lahko podaljša, zato prosimo, da v primeru, da pošiljko želite prejeti v najkrajšem možnem času, to napišete pod opombe ob oddaji naročila.

Osebni prevzem

Osebni prevzemi so možni na Topniški ulici 4a, v Ljubljani po predhodnem dogovoru na telefonski številki 041218600 (Tea). Pakete lahko prevzamete vsak dan od 9. do 15. ure, ob petkih do 13.30 ure. Pri osebnih prevzemih je možno le plačilo z gotovino.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...