Pojdi na glavno vsebino
0

Prehranska dopolnila

4 izdelki
Razvrsti po:

Kaj so prehranska dopolnila?

Prehranska dopolnila so dodatki k prehrani v obliki vitaminov, mineralov, maščobnih kislin, aminokislin, vlaknin, rastlinskih izvlečkov. Pomagajo nam uravnavati premalo uravnoteženo prehrano. Zagotovijo nam dovolj snovi, ki jih naše telo potrebuje za delovanje ali pa pomagajo zmanjšati tveganje za bolezni in vzpostavijo naše telesno ravnovesje. Vsekakor se je potrebno zavedati, da moramo najprej poskrbeti za uravnoteženo prehrano, s prehranskimi dopolnili pa prehrano le dopolnjujemo.  

Prehranska dopolnila Gaia Naturelle

Naša zgodba prehranskih dopolnil se je pričela iz lastne potrebe po dopolnjevanju uravnotežene prehrane in iz skrite želje marsikatere odrasle ženske, ohranjati vitalnost in mladosten videz. Tako smo razvili naše prvo prehransko dopolnilo in po treh letih, po mnenju mnogih uporabnic in uporabnikov, najbolj učinkovito in vsestransko dopolnilo na trgu, Kolagen shot.

Kolagen shot

Je koncentrirano prehransko dopolnilo v tekočini z odlično absorpcijo. Vsebuje kombinacijo sestavin, ki vzajemno delujejo na celo telo od znotraj, njegovi učinki pa se zelo pogosto hitro pokažejo tudi navzven. Kolagen shot vsebuje ribji kolagen, MSM, hialuronsko kislino, vitamine in cink. Kolagen shot ugodno vpliva na videz kože, ohranjanje lepih las, čvrstih nohtov in gibljivih sklepov.

Kolagen shot 10.000

Kolagen shot 10.000 v dnevnem odmerku 30 ml vsebuje enkrat več ribjega kolagena kot Kolagen shot in 2000 mg MSMja, česar se boste še posebej razveselili tisti, ki se soočate s težavami s sklepi. Kolagen shot 10.000 priporočamo tudi po operacija in laserskih posegih na koži.

  • Okus ima po zelenem jabolku.
  • Vsebuje tudi vitamin D3 (800 IU v 30 ml), ki pozitivno vpliva na kosti, zobe in imunski sistem.

Kolagen shot in Kolagen shot 10.000 proizvajamo v Sloveniji v podjetju z najvišjimi standardi za kakovost in varnost hrane. Naša proizvodnja tako nosi certifikate HACCP, GMP in IFS22000.

Razvijamo nova prehranska dopolnila. Pri vsem tem pa sledimo naši viziji. Skrbeti za naše in vaše dobro počutje in s tem izboljševati kakovost našega in vašega življenja.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...