Pojdi na glavno vsebino
0

Prehranska dopolnila

5 izdelkov
Razvrsti po:

Kaj so prehranska dopolnila?

Prehranska dopolnila so dodatki k prehrani v obliki vitaminov, mineralov, maščobnih kislin, aminokislin, vlaknin, rastlinskih izvlečkov. Pomagajo nam uravnavati premalo uravnoteženo prehrano. Zagotovijo nam dovolj snovi, ki jih naše telo potrebuje za delovanje ali pa pomagajo zmanjšati tveganje za bolezni in vzpostavijo naše telesno ravnovesje. Vsekakor se je potrebno zavedati, da moramo najprej poskrbeti za uravnoteženo prehrano, s prehranskimi dopolnili pa prehrano le dopolnjujemo.  

Prehranska dopolnila Gaia Naturelle

Naša zgodba prehranskih dopolnil se je pričela iz lastne potrebe po dopolnjevanju uravnotežene prehrane in iz skrite želje marsikatere odrasle ženske, ohranjati vitalnost in mladosten videz. Tako smo razvili naše prvo prehransko dopolnilo in po treh letih, po mnenju mnogih uporabnic in uporabnikov, najbolj učinkovito in vsestransko dopolnilo na trgu, Kolagen shot.

prehranska dopolnila

Kolagen shot

Je visoko koncentrirano prehransko dopolnilo v tekočini z odlično absorpcijo. Vsebuje kombinacijo sestavin, ki vzajemno delujejo na celo telo od znotraj, njegovi učinki pa se zelo pogosto hitro pokažejo tudi navzven. Kolagen shot vsebuje ribji kolagen, MSM, hialuronsko kislino, vitamine in cink. Kolagen shot ugodno vpliva na videz kože, ohranjanje lepih las, čvrstih nohtov in gibljivih sklepov.

Shotca+D

Sledil je razvoj ShotCa + D, ki je prehransko dopolnilo v tekoči obliki, namenjeno ohranjanju zdravih kosti in zob ter normalnemu delovanju imunskega sistema. Vsebuje kalcij in vitamina D3 in K2. Primerna je tudi za otroke od 3. leta dalje.

Shotca+D ne prinaša hitrih, navzven vidnih rezultatov, tako kot se to zgodi ob uživanju Kolagen shota. Je pa odlična preventiva proti zmanjševanju kostne gostote v zrelih letih.

 

Kolagen shot in Shotca+D proizvajamo v Sloveniji v podjetju z najvišjimi standardi za kakovost in varnost hrane. Naša proizvodnja tako nosi certifikate HACCP, GMP in ISO22000.

V drugi polovici leta 2020 smo v ponudbo dodali še dva izdelka v liposomski obliki aktivnih sestavin. Posebnost liposomske tehnologije je izjemna absorpcija in tako maksimalna učinkovitost zaužitih aktivnih učinkovin.

C Shot

Liposomski C + Zn vsebuje 1000 mg vitamina C in 150 mg cinka. Prehransko dopolnilo je namenjeno predvsem normalnemu delovanju imunskega sistema. Prav tako pomaga lažje premagovati utrujenost in izčrpanost, poskrbi pa tudi za boljšo absorpcijo železa v kri.

D Shot

Liposomski D3 (1000 IU) in vitamin K2, poskrbita za normalno delovanje imunskega sistema in pripomoreta k ohranitvi zdravih kosti in zob.

Prehranski dopolnili v obliki liposomov za nas proizvaja nemško podjetje, ki prav tako sledi vsem smernicam za zagotavljalnje kakovosti prehranskih dopolnil. V Sloveniji namreč še ni proizvodnje z liposomsko tehnologijo, zato smo za liposomska produkta izbrali priznanega nemškega proizvajalca.


Razvijamo nova prehranska dopolnila. Pri vsem tem pa sledimo naši viziji. Skrbeti za naše in vaše dobro počutje in s tem izboljševati kakovost našega in vašega življenja.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...