Pojdi na glavno vsebino
0

Prehranska dopolnila

7 izdelkov
Razvrsti po:

Kaj so prehranska dopolnila?

Prehranska dopolnila so dodatki k prehrani v obliki vitaminov, mineralov, maščobnih kislin, aminokislin, vlaknin ali rastlinskih izvlečkov. Pomagajo nam uravnavati premalo uravnoteženo prehrano.

Zagotovijo nam dovolj snovi, ki jih naše telo potrebuje za delovanje ali pa pomagajo zmanjšati tveganje za bolezni in vzpostavijo naše telesno ravnovesje. Vsekakor se je potrebno zavedati, da moramo najprej poskrbeti za uravnoteženo prehrano, s prehranskimi dopolnili pa prehrano le dopolnimo.

Pred pričetkom uživanja določenih prehranskih dopolnil je priporočljivo opraviti krvne preiskave, ki bodo pokazale, katere dodatke je sploh smiselno uživati.

Prehranska dopolnila Gaia Naturelle

Naša zgodba prehranskih dopolnil Gaia Naturelle se je pričela iz lastne potrebe po dopolnjevanju uravnotežene prehrane in iz skrite želje marsikatere odrasle ženske, ohranjati vitalnost in mladosten videz.

Z zavedanjem, da prav nobena kozmetika ne pomaga, če kože ne nahranimo tudi od znotraj, smo razvili naše prvo prehransko dopolnilo in po štirih letih in pol, po mnenju mnogih uporabnic in uporabnikov, najbolj učinkovito in vsestransko dopolnilo na trgu, Kolagen shot, katerega receptura vključuje vse, za sijoč videz oziroma za bolj mladosten izgled kože, ugodno pa vpliva tudi na lase, nohte, sklepe in splošno dobro počutje.

Zakaj izbrati prehranska dopolnila Gaia Naturelle?

Gaia Naturelle piše zgodbo, s katero se lahko marsikdo poistoveti. Na trgu res obstaja mnogo ponudnikov prehranskih dopolnil in naravne kozmetike, vendar.. Naši izdelki niso samo ''izdelki'', temveč so rezultat življenjske poti.

Anjina raziskovalna pot možnosti, ki bi ji lahko pomagale nahraniti izčrpano telo, utrditi krhke nohte, omejiti izpadanje las in nahraniti suho kožo, je bila dolga in jo je pripeljala do prvega, že vsem dobro poznanega, multifunkcijskega produkta Kolagen shot-a. Vizija našega podjetja je namreč ta, da pomagamo ljudem ohranjati mladosten videz in dobro počutje v svoji koži.

Kolagen shot in Kolagen shot 10.000 proizvajamo v Sloveniji v podjetju z najvišjimi standardi za kakovost in varnost hrane in vsebujeta 100 % čiste, preverjeno kvalitetne in redno analizirane sestavine. Naša proizvodnja tako nosi certifikate HACCP, GMP in IFS22000.

Kaj to pomeni v praksi?

  • Vsako serijo testiramo glede parametrov varnosti in kakovosti v naših ali neodvisnih laboratorijih.
  • Ves čas so upoštevani ukrepi in postopki, ki zagotavljajo, da je kakovost izdelka ves čas ohranjena
  • Zagotovljena je doslednost in skladnost s specifikacijami izdelka (Kolagen shot vedno vsebuje količino aktivnih sestavin, ki je navedena na embalaži)
  • Proizvodnja spremlja postopke vodenja kakovosti, beleži rezultate kakovosti ter daje potrebne predloge in priporočila za izboljšanje načrta kakovosti in povečanje ravni kakovosti.

Kolagen shot

Je koncentrirano prehransko dopolnilo v tekočini z odlično absorpcijo. Vsebuje kombinacijo sestavin, ki vzajemno delujejo na celo telo od znotraj, njegovi učinki pa se zelo hitro (pri večini uporabnikov) pokažejo tudi navzven.

Kolagen shot vsebuje hidroliziran ribji kolagen, MSM, hialuronsko kislino, vitamina C in B6 ter cink. Kolagen shot ugodno vpliva na:

  • videz kože,
  • ohranjanje lepih las,
  • čvrstih nohtov in gibljivih sklepov.

Več o tem, kaj je kolagen in zakaj ga telo potrebuje, si lahko preberete tukaj.


Kolagen shot 10.000

Kolagen shot 10.000 v dnevnem odmerku 30 ml vsebuje enkrat več ribjega kolagena kot Kolagen shot in 2000 mg MSMja, česar se boste še posebej razveselili tisti, ki se soočate s težavami s sklepi.

Pomanjkanje kolagena v vezivno-hrustančnih delih telesa lahko povzroči nemalo težav, ki pričnejo oteževati gibanje. Kolagen shot 10.000 zaradi višje vsebnosti količine kolagena in MSMja, lahko pripomore k hitrejši regeneraciji sklepov in vezi v telesu, kar boste ob redni uporabi opazili v lažjem gibanju in bolj poskočnem koraku.

Kombinacijo sestavin, ki jo že poznate in jo vsebuje Kolagen shot, smo v tej različici še okrepili in ji dodali tudi vitamin D3. Tako ne boste poskrbeli le za lepe nohte, lase, kožo in sklepe, ampak tudi za dober imunski sistem.

Kolagen shot 10.000 priporočamo tudi po operacija in laserskih posegih na koži.


Naravna energijska pijača s kolagenom – Collagen Drink Energy

Collagen Drink Energy je naravna energijska pijača, ki je narejena iz poparka mate čaja z dodano kombucho, kolagenom in vitaminom B12. Zaradi vsebnosti naravnega kofeina lahko mate čaj pripomore k večji ravni energije in miselni zbranosti.

Vitamin B12 pa ima vlogo pri delovanju imunskega sistema in prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.


Naravna pijača s kombucho in vitamini - Collagen Drink Immunity

Collagen Drink Immunity je naravna osvežilna pijača, ki je narejena iz poparka ingverja z dodano kombucho, kolagenom in vitaminoma C in D3. Vitamin D3 prispeva k normalni absorpciji kalcija in fosforja, normalnemu delovanju mišic ter imunskega sistema in ohranjanju zdravih kosti.

Vitamin C ima vlogo pri nastajanju kolagena, sodeluje pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom, povečuje absorbcijo železa ter prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

Razvijamo nova prehranska dopolnila. Pri vsem tem pa sledimo naši viziji. Skrbeti za naše in vaše dobro počutje in s tem izboljševati kakovost našega in vašega življenja.