Pojdi na glavno vsebino
0

Politika zasebnosti

Vse naše spletne aktivnosti so v skladu z evropsko zakonodajo (EU Directive 95/46/EC, 2002/58/EC in Treaty Conventions ETS 108, ETS 181, ETS 185, ETS 189) in nacionalno zakonodajo Republike Slovenije (Zakonom o varstvu osebnih podatkov, Zakon o elektronskem poslovanju na trgu itd.). Politika zasebnosti obravnava ravnanje z informacijami, ki jih ponudnik dobi o vas, kadar obiščete in uporabite našo spletno stran.

Varovanje osebnih podatkov pomeni:

  • Nikoli ne bomo zlorabljali vaših osebnih podatkov na kakršen koli način.
  • Vaših kontaktnih in osebnih podatkov ne bomo nikoli posredovali tretji stranki.
  • Vaše kontaktne in osebne podatke lahko posredujemo tretji stranki, v kolikor boste v to privolili.
  • Ne bomo vam pošiljali e-sporočil, na katere se niste prijavili.
  • Kadar koli se lahko hitro in enostavno odjavite od katere koli naše e-pošte.Zbiranje in obdelava osebnih podatkov

Osebni podatek je informacija, ki vas identificira kot posameznika: vaše ime, priimek, elektronski ali poštni naslov, ipd. Trgovec ne zbira vaših osebnih podatkov, razen, kadar mu vi to omogočite oz. v to privolite, tj. ob naročilu izdelkov, ko se včlanite v Hungry Skin trgovino ali prijavite na e-novice.

Uporaba in širjenje osebnih podatkov

Hungry Skin bo uporabil vaše osebne podatke izključno zaradi izpolnitve vaših naročil in zaradi tehničnih razlogov administracije na spletni strani, da vam zagotovi dostop do posebnih informacij ali za splošno komuniciranje z vami. Hungry Skin ne bo posredoval vaših osebnih podatkov tretji stranki.

Svoboda izbire

Informacije, ki jih o sebi posredujete, nadzorujete vi. Če se odločite, da vaših podatkov Trgovcu ne boste posredovali, potem do nekaterih mest oziroma funkcij na spletni strani ne boste mogli dostopati.

Uporabniki, ki se želite odjaviti iz Hungry Skin e-novic, nam to sporočite na e-naslov anja@hungryskin.si. Če se spremenijo vaši osebni podatki (poštna številka, e-naslov, fizični naslov, telefonska številka), vas prosimo, da nas o spremembah obvestite na e-naslov anja@hungryskin.si.

Avtomatično beleženje informacij (neosebni podatki): Kadarkoli dostopate na spletno stran, se splošni, neosebni podatki (uporabniki spletnega iskalnika, število obiskov, povprečen čas obiska na spletni strani, obiskane strani) avtomatično beležijo (ne kot del prijave). Te informacije uporabljamo za merjenje privlačnosti naše spletne strani in izboljševanje vsebin in uporabnosti. Vaši podatki niso predmet nadaljnje obravnave in niso posredovani tretji stranki.

Piškotki

Piškotki so neopazni dokumenti, ki so začasno shranjeni na vašem trdem disku in omogočajo naši strani prepoznavanje vašega računalnika, ko naslednjič obiščete spletno stran. Ponudnik uporablja piškotke le za zbiranje informacij, ki zadevajo uporabo spletne strani.

Varnost

Hungry Skin si prizadeva za zagotovitev varnosti osebnih podatkov. Vaši podatki so ves čas zaščiteni pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipuliranjem in neavtoriziranim dostopom ali neavtoriziranim odkritjem.

Mladoletne osebe

Mladoletne osebe ne bi smele prenašati kakršnih koli osebnih podatkov na spletne strani brez dovoljenja staršev ali skrbnikov. Hungry Skin ne bo nikoli zavestno zbiral osebnih podatkov od oseb, za katere bi bil seznanjen, da so mladoletne, ali jih kakor koli uporabil ali jih razkril tretji stranki brez njihovega dovoljenja.

Pravica do obveščenosti

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z našo politiko varovanja osebnih podatkov ali kako so vaši osebni podatki obravnavani, se lahko brez zadržkov obrnete na nas. Pišite nam na Hungry Skin ali nas pokličite na 040 812 133
Na podlagi vaše zahteve vas bomo obvestili – pisno in v skladu s primerno zakonodajo – kateri osebni podatki, če sploh kateri, so bili zbrani med obiskom spletne strani.

Objava sprememb

Vsaka sprememba naše politike o varovanju osebnih podatkov bo objavljena na tem spletnem mestu.
Z uporabo spletne strani uporabnik potrjuje, da sprejema in soglaša s celotno vsebino te politike zasebnosti.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...