Pojdi na glavno vsebino
0

Od domačega laboratorija do uspešnega podjetja

 

Živjo! Sem Anja in želim biti večno mlada. Tako kot ti, ki to bereš ;)

Začetki Gaia Naturelle 

Vse skupaj se je začelo predvsem iz lastne potrebe po ohranjevanju mladostnega videza. Do nekje 25. leta nisem niti pomislila na gubice, na staranje kože, na staranje telesa.

Danes, pri 40-ih letih, po treh nosečnostih in porodih in vsem kar to prinaša zraven, pa je drugače. Začela sem opažati spremembe na vseh delih telesa.

Ko sem po koncu tretjega porodniškega dopusta ostala brez službe, sem stopila v svet novih priložnosti, v podjetništvo. Na podlagi izkušenj in močne želje sem se osredotočila na anti- age industrijo ter začela razvijati naravno kozmetiko.

Ker se zavedam, da prav nobena kozmetika ne pomaga, če koža ni nahranjena od znotraj, smo razvili prehransko dopolnilo Kolagen shot, katerega receptura vključuje vse, za "lep videz" oziroma za bolj mladosten izgled kože, las, nohtov in splošno dobro počutje.

Kolagen je že več kot desetletje najbolj učinkovito antiaging prehransko dopolnilo, v zadnjem času pa je veliko vrednost v lepotni industriji prehranskih dopolnil dobil tudi MSM. Sama sem želela drugačen izdelek. Izdelek, ki vključuje več aktivnih učinkovin in tako je nastal Kolagen shot. Mojo zgodbo in zgodbo o nastanku izdelka si lahko ogledate tukaj.

 

Kje je Gaia Naturelle danes?

Kje smo danes? Kako se je iz domače delavnice razvilo podjetje, ki smo ga kljub konkurenci uspešno pozicionirali na trgu?

Moja zgodba se je začela doma, ko sem otroško sobo spremenila v laboratorij. Danes smo uspešno podjetje, ki šteje 7 zaposlenih.

Tea, Tjaša, Tadej, Miha, Igor, Ramona in jaz. Vsak s svojo vlogo, včasih vsi v vseh vlogah. Tako je v majhnih podjetjih, sama pa mislim, da ravno to ohranja tisti pravi duh, ko smo vsi za enega, eden za vse.

Zahvala za to, kje vse se danes Kolagen shot nahaja gre prav zagotovo vam, ki ste mojemu izdelku dali priložnost in svoje izkušnje povedali naprej. Nešteti pozitivni odzivi in slike, ki jih dnevno dobivam od vas mi dajejo potrditev, da sem ustvarila nekaj res izjemnega.

 

Zasebno pa...

Sem mamica trinajstletni punčki Gaji, desetletnemu Maksu in osem let staremu Lukcu. Z eno besedo, naše življenje je zelo zanimivo. :)

Kar nekaj svojega prostega časa posvetim raziskovanju življenja, zelo blizu so mi razne “alternativne metode” odkrivanja svobode in razkrivanja novih možnosti.

Ostali čas pa pride na vrsto tudi moj, že mnogo let, najdražji Miha.