KDO SEM?

Živjo! Sem Anja in želim biti večno mlada. Tako kot ti, ki to bereš 😉

Do nekje 25.leta nisem niti pomislila na gubice, na staranje kože, na staranje telesa. Danes, pri 33-ih letih, po treh nosečnostih in porodih in vsem kar to prinaša zraven, pa je drugače. Začela sem opažati spremembe na vseh delih telesa. In seveda delam vse, da se spremembe dogajajo počasi, kolikor se le da.
Skrbim za svojo kožo s pretežno uporabo naravne kozmetike, veliko pozornosti pa namenim tudi svojemu telesu od znotraj.

Anja Bordon

KAJ DELAM?

Ustvarjam naravno kozmetiko in skrbim za tvoj večno mladosten videz 😉

Po izobrazbi sem univerzitetni diplomirani živilski tehnolog, po duši in v srcu pa večna raziskovalka vsemogočnega življenja in novih možnosti. Sedem let sem bila zaposlena v slovenskem podjetju v razvojnem laboratoriju prehranskih dopolnil in kozmetike. Po koncu tretje porodniške sem ostala brez službe in hvaležno stopila v svet novih možnosti, v podjetništvo. Izdelujem naravno kozmetiko. Ker v vsem iščem posebnosti in dodano vrednost, je tudi moja kozmetika posebna. Tako vsebina izdelkov kot tudi embalaža. Na vso moč sem želela kozmetiko v leseni embalaži in z vztrajnostjo sem našla ljudi, ki samo zame izdelujejo unikatno embalažo, ki je ne boste našli nikjer drugje.

MOJE ZASEBNO ŽIVLJENJE?

Sem mamica, partnerka in raziskovalka življenja

Če pišem o mojem zasebnem življenju, to pač več ni zasebno, kajne? No, s tem nimam težav, lahko me vprašate karkoli in verjetno bom odgovorila zelo iskreno, tudi o zasebnih zadevah. 🙂 Sem mamica sedemletni punčki Gaji, štiriletnemu Maksu in dve leti staremu Lukcu. Z eno besedo, naše življenje je zelo zanimivo.
Kar nekaj svojega prostega časa posvetim raziskovanju življenja, zelo blizu so mi razne “alternativne metode” odkrivanja svobode in razkrivanja novih možnosti. Ostali čas pa pride na vrsto tudi moj, že mnogo let, najdražji Miha. 🙂

Bordon

 

Instagram: #gaianaturelle