Pojdi na glavno vsebino
0

Od domačega laboratorija do uspešnega podjetja

 

Živjo! Sem Anja in želim biti večno mlada. Tako kot ti, ki to bereš ;)

Tako se začne opis moje zgodbe, ki se je skozi leta spremenila v našo zgodbo, ki jo skupaj ustvarjamo z mojimi zaposlenimi v podjetju Gaia Naturelle.

Vedno sem odprto in iskreno govorila o svoji zgodbi, ker se zavedam, da nisem edina, ki se stalno sooča z notranjimi dvoboji in verjamem, da lahko moja zgodba nekoga opogumi, da vzame usodo v svoje roke.

Vsi imamo te notranje boje, verjetno tudi ti, ki to bereš. Morda ne takšne kot jaz, vendar zato niso nič manj pomembni. Danes se soočam s popolnoma drugimi izzivi, vendar se ena stvar ne bo nikoli spremenila.

Moja iskrenost do mojih domačih, do mojih zaposlenih in navsezadnje do tebe, ki moj izdelek kupuješ ali pa samo razmišljaš o nakupu. Upam, da to začutiš tudi iz tega zapisa.

Začetki Gaia Naturelle 

Kako se je vse skupaj sploh začelo?

Vse skupaj se je začelo predvsem iz lastne potrebe po ohranjevanju mladostnega videza. Do nekje 25. leta nisem niti pomislila na gubice, na staranje kože, na staranje telesa.

Danes, pri 39-ih letih, po treh nosečnostih in porodih in vsem kar to prinaša zraven, pa je drugače. Začela sem opažati spremembe na vseh delih telesa.

Ko sem po koncu tretjega porodniškega dopusta ostala brez službe, sem stopila v svet novih priložnosti, v podjetništvo. Na podlagi izkušenj in močne želje sem se osredotočila na anti- age industrijo ter začela razvijati naravno kozmetiko.

Ker se zavedam, da prav nobena kozmetika ne pomaga, če koža ni nahranjena od znotraj, smo razvili prehransko dopolnilo Kolagen shot, katerega receptura vključuje vse, za "lep videz" oziroma za bolj mladosten izgled kože, las, nohtov in splošno dobro počutje.

Kolagen je že več kot desetletje najbolj učinkovito antiaging prehransko dopolnilo, v zadnjem času pa je veliko vrednost v lepotni industriji prehranskih dopolnil dobil tudi MSM.

Sama sem želela drugačen izdelek. Izdelek, ki vključuje več aktivnih učinkovin in tako je nastal Kolagen shot.

Ampak vse to verjetno že veste. Mojo zgodbo in zgodbo o nastanku Kolagen shota si lahko ogledate tukaj

Kje smo danes? Kako se je iz domače delavnice razvilo podjetje, ki smo ga kljub konkurenci uspešno pozicionirali na trgu?

 

Kaj predstavlja Gaia Naturelle?

Gaia Naturelle piše zgodbo, v kateri se lahko najde marsikdo. Na trgu je mnogo ponudnikov prehranskih dopolnil in naravne kozmetike, vendar.. Naši izdelki niso samo ''izdelki'', temveč so rezultat življenjske poti.

Raziskovanje možnosti, ki bi mi lahko pomagale nahraniti moje izčrpano telo, utrditi krhke nohte, omejiti izpadanje las in nahraniti suho kožo, so me pripeljale, do tega kjer sem danes.

Naša vizija je, da pomagamo ljudem ohranjati mladosten videz.

Ohranjanje mladostnega videza je predvsem odvisno od našega življenjskega sloga, prehranjevalnih navad in gibalnih vzorcev. Tako so prehranska dopolnila le pika na i ali ''češnja na vrhu torte''.

Kje je Gaia Naturelle danes?

Moja zgodba se je začela doma, ko sem otroško sobo spremenila v laboratorij. Danes imam uspešno podjetje, ki šteje kar 6 zaposlenih.

Včasih verjetno zgleda, kot, da sem že dolgo sama v firmi. Pa nisem, že dolgo ne. To smo mi, ki skrbimo za slovenski del Gaia Naturelle.

Tea, Tjaša, Tina, Tadej, Miha, Špela in jaz. Vsak s svojo vlogo, včasih vsi v vseh vlogah. Tako je v majhnih podjetjih, sama pa mislim, da ravno to ohranja tisti pravi duh, ko smo vsi za enega, eden za vse.

Verjetno je na tem mestu omembe vredno tudi to, da smo od oddaje Štartaj Slovenija lansirali kar 8 novih izdelkov in se uspešno razširili na številne tuje trge. Naš kolagen lahko tako kupite na oddihu v Dubaju, v Kanadi, v vseh državah bivše Jugoslavije in še kje.

Zahvala za to, kje vse se danes Kolagen shot nahaja gre prav zagotovo vam, ki ste mojemu izdelku dali priložnost in svoje izkušnje povedali naprej. Nešteti pozitivni odzivi in slike, ki jih dnevno dobivam od vas mi dajejo potrditev, da sem ustvarila nekaj res izjemnega.

 

Zasebno pa...

Sem mamica trinajstletni punčki Gaji, desetletnemu Maksu in osem let staremu Lukcu. Z eno besedo, naše življenje je zelo zanimivo. :)

Kar nekaj svojega prostega časa posvetim raziskovanju življenja, zelo blizu so mi razne “alternativne metode” odkrivanja svobode in razkrivanja novih možnosti.

Ostali čas pa pride na vrsto tudi moj, že mnogo let, najdražji Miha.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...