Pojdi na glavno vsebino
0

Moja zgodba

Anja Bordon

Kdo sem

Živjo! Sem Anja in želim biti večno mlada. Tako kot ti, ki to bereš ;)

Do nekje 25.leta nisem niti pomislila na gubice, na staranje kože, na staranje telesa. Danes, pri 34-ih letih, po treh nosečnostih in porodih in vsem kar to prinaša zraven, pa je drugače. Začela sem opažati spremembe na vseh delih telesa. In seveda delam vse, da se spremembe dogajajo počasi, kolikor se le da.

Skrbim za svojo kožo s pretežno uporabo naravne kozmetike, veliko pozornosti pa namenim tudi svojemu telesu od znotraj.


 

Kaj delam

Ustvarjam naravno kozmetiko in skrbim za tvoj večno mladosten videz

Po izobrazbi sem univerzitetni diplomirani živilski tehnolog, po duši in v srcu pa večna raziskovalka življenja in novih možnosti. Sedem let sem bila zaposlena v slovenskem podjetju v razvojnem laboratoriju prehranskih dopolnil in kozmetike. Po koncu tretje porodniške sem ostala brez službe in hvaležno stopila v svet novih možnosti, v podjetništvo. Izdelujem kozmetiko iz naravnih, negovalnih sestavin za skrbno nego celega telesa. 

Ker se zavedam, da prav nobena kozmetika ne pomaga, če koža ni nahranjena od znotraj, smo razvili prehransko dopolnilo Kolagen shot, katerega receptura vključuje vse, za "lep videz" oziroma za bolj mladosten izgled kože, las in nohtov. Kolagen je že več kot desetletje najbolj učinkovito antiaging prehransko dopolnilo, v zadnjem času pa je veliko vrednost v lepotni industriji prehranskih dopolnil dobil tudi MSM. Sama sem želela drugačen izdelek. Izdelek, ki vključuje več aktivnih učinkovin in tako je nastal Kolagen shot.

Anja Bordon v laboratorijuAvtor: Aljoša Rebolj


 

Anja Bordon z družino

Zasebno pa ...

Sem mamica trem otrokom, partnerka enemu možu in raziskovalka novih možnosti

Če pišem o mojem zasebnem življenju, to pač več ni zasebno, kajne? No, s tem nimam težav, lahko me vprašate karkoli in verjetno bom odgovorila zelo iskreno, tudi o zasebnih zadevah. Sem mamica osemletni punčki Gaji, petletnemu Maksu in tri leta staremu Lukcu. Z eno besedo, naše življenje je zelo zanimivo. :)
Kar nekaj svojega prostega časa posvetim raziskovanju življenja, zelo blizu so mi razne “alternativne metode” odkrivanja svobode in razkrivanja novih možnosti. Ostali čas pa pride na vrsto tudi moj, že mnogo let, najdražji Miha.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...