Pojdi na glavno vsebino
0

Moja zgodba

Anja Bordon

Kdo sem

Živjo! Sem Anja in želim biti večno mlada. Tako kot ti, ki to bereš ;)

Do nekje 25.leta nisem niti pomislila na gubice, na staranje kože, na staranje telesa. Danes, pri 36-ih letih, po treh nosečnostih in porodih in vsem kar to prinaša zraven, pa je drugače. Začela sem opažati spremembe na vseh delih telesa. In seveda delam vse, da se spremembe dogajajo počasi, kolikor se le da.

Večino življenja je bil zame pomemben samo zunanji videz. Več kot 15 let sem se borila z motnjo hranjenja, bulimijo in jo tudi uspešno pozdravila. 

Danes zase skrbim s pretežno uporabo naravne kozmetike, veliko pozornosti pa namenim tudi svojemu telesu od znotraj, tako fizičnemu, še bolj pa psihičnemu delu svojega bitja.


 

Kaj delam

Po izobrazbi sem univerzitetni diplomirani živilski tehnolog, po duši in v srcu pa večna raziskovalka življenja in novih možnosti. Sedem let sem bila zaposlena v slovenskem podjetju v razvojnem laboratoriju prehranskih dopolnil in kozmetike. Po koncu tretje porodniške sem ostala brez službe in stopila v svet novih možnosti, v podjetništvo. S partnerji izdelujemo kozmetiko iz naravnih, negovalnih sestavin za skrbno nego celega telesa. 

Ker se zavedam, da prav nobena kozmetika ne pomaga, če koža ni nahranjena od znotraj, smo razvili prehransko dopolnilo Kolagen shot, katerega receptura vključuje vse, za "lep videz" oziroma za bolj mladosten izgled kože, las, nohtov in splošno dobro počutje. Kolagen je že več kot desetletje najbolj učinkovito antiaging prehransko dopolnilo, v zadnjem času pa je veliko vrednost v lepotni industriji prehranskih dopolnil dobil tudi MSM. Sama sem želela drugačen izdelek. Izdelek, ki vključuje več aktivnih učinkovin in tako je nastal Kolagen shot. Mojo zgodbo in zgodbo o nastanku Kolagen shota si lahko ogledate tukaj

Anja Bordon


 

Anja Bordon družina

Zasebno pa ...

Sem mamica trem otrokom, partnerka enemu možu in raziskovalka novih možnosti

Sem mamica desetletni punčki Gaji, sedemletnemu Maksu in pet let staremu Lukcu. Z eno besedo, naše življenje je zelo zanimivo. :)
Kar nekaj svojega prostega časa posvetim raziskovanju življenja, zelo blizu so mi razne “alternativne metode” odkrivanja svobode in razkrivanja novih možnosti. Ostali čas pa pride na vrsto tudi moj, že mnogo let, najdražji Miha.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...