Pojdi na glavno vsebino
0

Microbiome

-25% Novo
Microbiome
Probiotiki kapsula

Microbiome je prehransko dopolnilo za normalizacijo črevesne mikrobiote in uravnoteženo prebavo.

  • 1 g vsebuje 30 milijard živih mikrobioloških kultur Enterococcus faecium L-3.
  • ne vsebuje umetnih konzervansov in barvil, arom, mlečnih in kazeinskih izvlečkov
  • primeren je za ljudi z intoleranco na laktozo in alergijami na mlečne izdelke
  • v obliki granulata za maksimalno absorpcijo

Neto količina: 4,6 g

21,90 € 16,43 € Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 16,43 € Na zalogi

Opis izdelka

Microbiome je prehransko dopolnilo za normalizacijo črevesne mikrobiote.

1 g vsebuje 30 milijard živih mikrobioloških kultur Enterococcus faecium L-3.

Ne vsebuje umetnih konzervansov in barvil, arom, mlečnih in kazeinskih izvlečkov, lahko ga uporabljajo ljudje z intoleranco na laktozo in alergijami na mlečne izdelke.

Uporaba:

Zaužiti je potrebno 1 kapsulo na dan, najbolje po obroku z nekaj tekočine. Kapsulo lahko tudi odprete in si vsebino stresete direktno v usta. Izdelka se ne sme zaužiti z vročimi napitki. Priporočeno uživanje vsaj en mesec. Eno pakiranje vsebuje 20 kapsul. Prehransko dopolnilo je namenjeno otrokom in odraslim.

Shranjevanje: Shranjujte v hladnem in suhem prostoru pri temperaturi do 25 °C. Opozorila: Priporočenega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za raznoliko in uravnoteženo prehrano. Hranite izven dosega otrok.


Deluje tam, kjer je potrebno

Sev Enterococcus faecium L-3 v obliki granulata je prilagojen na človeški prebavni trakt, kar pomeni, da preživi pot preko kislega pH želodca do svojega cilja - črevesja. S tem je zagotovljeno, da se kulture uspešno pripnejo na steno črevesja. Tam izločajo protimikrobne peptide, ki delujejo proti škodljivim - patogenim mikroorganizmom.

Sev s številnimi kliničnimi študijami, ki potrjujejo učinkovitost izdelka

Izbrani sev, Enterococcus faecium L-3, je eden izmed najbolj temeljito raziskanih mikrobioloških sevov, saj na trgu obstaja že več kot 20 let. Številne klinične študije so preučevale in dokazale njegovo učinkovitost in prednosti pred drugimi sevi.

Prednosti monokultur pred izdelki, ki vsebujejo različne seve mikrobioloških kultur

1. Številne klinične študije: Monokulture so pogosto bolje raziskane v smislu njihovega specifičnega vpliva na človeka, kar omogoča boljše razumevanje njihovih koristi in morebitnih stranskih učinkov.

2. Manjše tveganje za interakcije: V izdelkih z več kulturami lahko medsebojne interakcije med različnimi sevi vplivajo na njihovo preživetje in učinkovitost. Pri monokulturah je to tveganje manjše, saj je prisoten samo en sev, kar zagotovi bolj predvidljive rezultate.

3. Preprostost in doslednost: Monokulture zagotavljajo preprostost in doslednost pri odmerjanju in uporabi, saj vsebujejo samo en sev. To lahko olajša spremljanje učinkovitosti in prilagajanje odmerkov glede na potrebe posameznika.

4. Manjše tveganje za "konkurenco": V formulacijah z več sevi lahko pride do konkurence med mikroorganizmi za hranila in prostor, kar lahko zmanjša učinkovitost nekaterih sevov. Pri monokulturah ta problem ne obstaja, saj je prisoten samo en sev.

 


Sestavine

3 x 1010 CFU/g (30 milijard) mikrobiološke kulture Enterococcus faecium L-3 (230 mg/kapsulo); vsebuje saharozo, koruzni škrob, prečiščeno vodo; kapsula rastlinskega porekla (hidroksipropilmetil celuloza)

Mnenja kupcev

Ta izdelek še nima mnenj.


Ste kupili ta izdelek?  

  

Sorodni izdelki