Pojdi na glavno vsebino
0

Kolagen shot & D3 s kurkumo | 15 x 60 ml

Kolagen shot & D3 s kurkumo | 15 x 60 ml
Kolagen shot & D3 s kurkumoKolagen shot & D3 s kurkumo

Prehransko dopolnilo v tekočini

  • 5000 mg ribjega kolagena in 1000 mg MSM-ja v tekočini
  • z vitaminom C za normalno delovanje imunskega sistema
  • z vitaminom D3, ki prispeva k delovanju mišic, ohranjanju zdravih kosti in zob
  • s kurkumo NovaSOL®, ki zavira sistemske označevalce vnetja in blaži težave s sklepi
  • naravna podpora imunskemu sistemu in koži
  • okus citrusov

Neto količina: 15 X 60 ml


Opis izdelka

Kolagen shot & D3 s kurkumo je visoko koncentrirano tekoče prehransko dopolnilo s kolagenom. Vsebuje 5000 mg hidroliziranega ribjega kolagena, 1000 mg MSM-ja, vitamina C in D3 ter kurkumin.

Kolagen shot & D3 s kurkumo

Kurkumin NovaSOL®  je izjemno učinkovita micelarna oblika kurkumina s 185-krat* boljšo biorazpoložljivostjo. Kurkumin je oblečen v micel, vodotopen ovoj, kar 6,8x poveča njegovo absorpcijo. To pomeni, da je kurkumin učinkovitejši že pri veliko manjšem odmerku.

Kolagen shot & D3 s kurkumo v tekočini ima okus po citrusih in je brez sladkorjev in maščob.

Hranilna vrednost v dnevnem odmerku (60 ml)

Hranilna vrednost

Na 100 ml

Priporočen dnevni odmerek = 60 ml

PDV* v 60 ml

Energijska vrednost

226 kJ/54 kcal

136 kJ/32 kcal

2 %

Maščobe, od tega:

- nasičene maščobe

0,8 g

0,8 g

0,5 g

0,5 g

1 %

3 %

Ogljikovi hidrati, od tega:

- sladkorji

- polioli

7,3 g

0 g

7,3 g

4,4 g

0 g

4,4 g

2 %

0 %

2 %

Beljakovine

7,5 g

4,5 g

9 %

Sol

0 g

0 g

0 %

Hidroliziran ribji kolagen

8,33 g

5 g

-

MSM

1,67 g

1 g

-

Vitamin C

333 mg

200 mg

250 %

Vitamin D3

83 mcg

50 mcg (2000 IU)

1000 %

Kurkumin

833 mg

500 mg

--

PDV* = priporočen dnevni vnos, ki velja za povprečno odraslo osebo (8400 kJ/2000 kcal)

Sestavine

HIDROLIZIRAN RIBJI KOLAGEN – kolagen je najbolj zastopana beljakovina v telesu, saj predstavlja 80 % dermisa. Kolagen je sestavni del kože, las, nohtov, sklepnega hrustanca, vezi in tetiv. Količina nastajanja kolagena v telesu se po 20. letu upočasni, zato je za ohranjanje vitalnosti celega telesa priporočljivo dodajati hidroliziran kolagen v obliki prehranskega dopolnila.

MSM – metil sulfonil metan je organsko žveplo, ki se v obliki prehranskih dopolnil za izboljšanje stanja kože uporablja že vrsto let. MSM se pridobiva v laboratoriju, saj je količina v naravnih virih premajhna za uporabo v prehranske namene.

VITAMIN C – spodbuja nastajanje lastnega kolagena v telesu, ki je nujno potreben za normalno delovanje žil, kosti, hrustanca, dlesni, kože in zob.

VITAMIN D3 – prispeva k normalni absorpciji/uporabi kalcija in fosforja, normalni ravni kalcija v krvi, ohranjanju zdravih kosti, normalnem delovanju mišic, ohranjanju zdravih zob in prispeva k normalnemu delovanju imunskega sistema.

EKSTRAKT KURKUME CURCUMA LONGA L. -  Glavna aktivna učinkovina kurkume je kurkumin NovaSOL®. Kurkumin NovaSOL®  je izjemno učinkovita micelarna oblika kurkumina s 185-krat* boljšo biorazpoložljivostjo. Kurkumin je oblečen v micel, vodotopen ovoj, kar 6,8x poveča njegovo absorpcijo. To pomeni, da je lahko kurkumin veliko učinkovitejši že pri veliko manjšem odmerku.

Pakiranje: 15 x 60 ml steklenička.

Priporočena dnevna količina je 60 ml.

Navodila za uporabo: Priporočen dnevni odmerek je ena steklenička (60 ml). Lahko jo zaužijete samostojno ali z vašo najljubšo pijačo. Pred uporabo pretresite. Porabite v treh dneh po odprtju.

Opozorila: Hranite izven dosega otrok. Ne prekoračite priporočenega dnevnega vnosa. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za raznoliko prehrano ali zdrav način življenja. Prekomerno uživanje lahko povzroči odvajalne učinke.

Shranjevanje: Shranjujte pri temperaturi pod 25°C. Zaščitite pred svetlobo in visokimi temperaturami.


Sestavine

Voda, hidroliziran ribji kolagen, sladilo: ksilitol, metilsulfonilmetan, ekstrakt kurkume Curcuma longa L. (emulgator: polisorbat 80), L-askorbinska kislina, kisline: citronska kislina, konzervans: kalijev sorbat, arome, holekalciferol, sladilo: sukraloza.

Mnenja kupcev

"Prav moram vam pisati. Vaš kolagen pijem že nekaj mesecev, prvič pa sem si kupila kolagen shot D3 s kurkumo. Najboljša odločitev! Kok je pa to dobr! Res dobrega okusa, pa še super pakiranje. Res super izdelek!"
- Urša

Ste kupili ta izdelek?