Pojdi na glavno vsebino
0

Retinol-Like Serum

Retinol-Like Serum
Retinol Like SerumRetinol - Like SerumRetinol - Like Serum

Retinol-Like Serum deluje kot naravna alternativa retinolu, ki poskrbi za bolj mladosten videz kože.

 • izboljša elastičnost in gostoto kože
 • prispeva k zmanjšanju globine gub
 • zmanjša velikost por
 • vsebuje novoretin, pantenol, niacinamid

Serum ne povzroča draženja in je primeren tudi za občutljivo kožo.

Neto količina: 10 ml

24,40 € Na zalogi

Opis izdelka

Retinol-like serum je izjemno učinkovit izdelek, ki deluje kot naravna alternativna retinolu. Serum je namenjen vsem, ki si želijo izboljšati elastičnost in gostoto kože ter poskrbeti za bolj mladosten videz kože.

NovoRetin™ – naravna alternativna retinolu

Retinol je vitamin A, ki ima izjemne učinke na zdravje kože. Pomaga pri izboljševanju elastičnosti in gostote kože ter zmanjševanju globine gub.

Klinična študija je pokazala 14 % zmanjšanje globine gub.

Zmanjšuje tudi velikost por ter izboljša videz mastne in nečiste kože. Retinol-like serum je odlična izbira za tiste, ki želijo učinke retinola brez neželenih učinkov, ki jih lahko povzroči sintetični retinol.

Učinki Retinol-like seruma

Učinkovina NovoRetin™ je naravna alternativna retinolu, ki ne povzroča draženja ter je primerna tudi za občutljivo kožo. Deluje tako, da poviša aktivnost retinojske kisline v epidermisu kože.

Klinična študija je pokazala opazno izboljšanje stanja mastne, nečiste kože.

NovoRetin™ kožo navlaži, zmanjšuje znake staranja in opazno izboljša stanje mastne, nečiste kože. Bistveno zmanjša tudi pore in globino gub ter poveča mehkobo kože.

Klinično dokazani učinki učinkovine 2 % NovoRetin™:

 • Elastičnost kože: + 20,4 %
 • Gostota kože: + 13,8 %
 • Globina gub: - 14 %
 • Velikost por: - 15 %

Uporaba seruma

Retinol-like serum nanesite enkrat na dan na področje okoli oči in na gubice, po potrebi pa ga lahko nanesete tudi na celoten obraz. Serum je primeren za uporabo zjutraj, saj ni fotosenzitiven. Kljub temu, priporočamo, da po uporabi nanesete kremo z zaščitnim faktorjem.

Sestavine

Niacinamid - Poznan tudi kot vitamin B3 je dobro poznana sestavina kozmetičnih izdelkov. Je resnično vsestranski in je lahko koristen za vse tipe kože.

Mlečna kislina – Mlečna kislina deluje kot alfa-hidroksi kislina (AHA), ki pomaga pri odstranjevanju odmrlih celic kože in spodbuja obnovo celic.

Pantenol – Spodbuja obnovo kože, ter pomaga vzdrževati vlago v koži.

Natrijev hialuronat - Natrijev hialuronat je spojina, ki jo najdemo naravno v koži. Je zelo učinkovita vlažilna sestavina, ki zadržuje vlago v koži, kar pomaga pri ohranjanju hidracije kože.

Novoretin™ - kožo navlaži, zmanjšuje znake staranja in opazno izboljša stanje mastne, nečiste kože. Bistveno zmanjša tudi pore in globino gub ter poveča mehkobo kože.

Najbolj pogosta vprašanja

 1. Ali je Retinol-like serum primeren za občutljivo kožo?

Da, Retinol-like serum je primeren tudi za občutljivo kožo, saj vsebuje naravne sestavine in učinkovino NovoRetin™, ki ne povzroča draženja.

 1. Kako pogosto naj uporabljam Retinol-like serum?

Retinol-like serum Gaia Naturelle se priporoča uporabljati enkrat na dan, po potrebi pa ga lahko nanesete tudi večkrat. Pri uporabi pa je pomembno, da se držite navodil in ne nanašate preveč izdelka na kožo.

 1. Kako dolgo traja, da vidim učinke uporabe Retinol-like seruma?

Učinki uporabe Retinol-like seruma se lahko razlikujejo od osebe do osebe, vendar se običajno začnejo pojavljati po 4 do 6 tednih redne uporabe. Za najboljše rezultate pa je priporočljivo izdelek uporabljati vsak dan.

 1. Ali je Retinol-like serum primeren za uporabo skupaj s drugimi kozmetičnimi izdelki?

Retinol-like serum se lahko uporablja skupaj z drugimi kozmetičnimi izdelki, vendar je pomembno, da se držite navodil za uporabo posameznih izdelkov. Po nanosu priporočamo uporabo kreme z zaščitnim faktorjem.

5. Ali lahko uporabljam retinol-like serum zjutraj?

Da, retinol-like serum lahko uporabljate tudi zjutraj, saj ni fotosenzitiven.


Sestavine

AQUA, GLYCERIN, PISTACIA LENTISCUS GUM, LECITHIN, PENTYLENE GLYCOL, GLYCERYL CAPRYLATE / CAPRATE, CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE, LACTIC ACID, PANTHENOL, NIACINAMIDE, DIMETHYL SULFONE, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM HYDROXIDE, POLYGLYCERYL-10 CAPRYLATE / CAPRATE, SODIUM HYALURONATE, COCO-CAPRYLATE / CAPRATE

Mnenja kupcev

Ta izdelek še nima mnenj.


Ste kupili ta izdelek?  

  

Sorodni izdelki