Pojdi na glavno vsebino
0

Pred mojo oddajo Štartaj, Slovenija na POP TV

Pred mojo oddajo Štartaj, Slovenija na POP TV

Ko po eni strani komaj čakaš, da na televiziji vidiš zgodbo svojega življenja, po drugi te pa skrbi, ker si pred celotno Slovenijo pokazal svojo najšibkejšo plat. Glejte skupaj z mano oddajo Štartaj, Slovenija! to nedeljo ob 18:10 na POP TV.

Ko sem izvedela, da sem med izbranimi podjetniki 3. sezone projekta Štartaj, Slovenija! sem vedela, da bom v oddaji delila svojo dosedanjo življenjsko zgodbo. Ravno ta me je ne nek način tudi vodila do izdelka Kolagen shot. Sedaj je tukaj, moja oddaja, ki jo tako nestrpno čakam.

Občutki pred oddajo

Štartaj Slovenija snemanje oglasa Kolagen shot

Oddajo smo snemali skozi celo poletje. Vem, kakšne kadre smo posneli. Približno tudi vem, kaj sem povedala v intervjuju. Do jutri pa ne bom vedela, kako bo moja zgodba predstavljena celotni Sloveniji, na televiziji. Oddajo pričakujem z navdušenjem, malo pa tudi s strahom. Vem, da je ekipa Pro Plus vrhunska. Vem, da obvladajo svoje delo. Pa vendar, gledati svojo zgodbo na televiziji, je le velika stvar.

"Kaj bodo pa ljudje rekli?"

Prejšnji teden sem znanki iz otroštva povedala, da bom s širno Slovenijo delila zgodbo o bolezni. Vse super, če bi bila ta bolezen fizična. Če bi bila to katerakoli bolezen, npr. rak, bi mi vsi ploskali. Ker je nekaj največjega, če premagaš raka. Seveda je. Ampak verjemite mi, tudi psihične bolezni so lahko zelo hude. In tudi psihične bolezni lahko vodijo v smrt. Konec koncev pa niti ne verjamem, da je katerakoli bolezen samo fizična...

Odgovor znanke je bil: "Kaj bo pa mami rekla? In tisti, ki te poznajo?" O njenem odgovoru imam sicer samo zanimivo mnenje, vseeno moram to zapisati. Njen odziv me ni prizadel osebno, mi je pa hudo, ker se ljudje ne zavedajo, da je toliko psihičnih bolezni ravno zato, ker je to še vedno, leta 2018, tabu tema. Če bi sama, pred več kot petnajstimi leti, upala povedati, kaj se mi dogaja, če bi se o tem govorilo, se bolezen sigurno ne bi razvila v dolgoletno borbo za življenje. Psihične bolezni obstajajo, naj se govori tudi o njih...

Pohvale

Nekoga, ki je skoraj pol svojega življenja na sebi videl samo napake, se pohvale še danes težko dotaknejo. To sem dobro ozavestila šele zdaj, ko sem del projekta Štartaj, Slovenija, predvsem z vašo pomočjo.
Nekaj dni nazaj mi je prijateljica rekla, če bi se lahko z glavo zaletela v zid. Ker bom le tako mogoče videla malo bolj jasno sliko same sebe. Upam, da jih bom nekega dne resnično ozavestila in šla samo s ponosom naprej.

Moja Gaja

Gaja je pogledala 1. in 2. oddajo Štartaj, Slovenija, videla je tudi napovednik za 3., mojo, oddajo. Po ogledu napovednika je vprašala, če bo oddaja žalostna...
Gaja je stara 8 let in ne ve za mojo bolezen. Vsaj nisva se še povsem odkrito pogovarjali o tem. Pogovarjava se o dojemanju nas samih, o dojemanju naših teles, prav o bolezni pa še ni bilo govora. Jutri po oddaji bo verjetno priložnost za pogovor. Pri nas sigurno, lahko je tudi pri vas.

Zmaga

Hit produkt 2018

V odgovoru za nek intervju sem zapisala, da je projekt Štartaj, Slovenija za podjetje zaradi pomoči vseh vpletenih in odlične medijske podpore, pravljica, zame osebno pa trenutno tragikomična drama.
Zame je ta projekt res ena velika preizkušnja. Ne glede na izid prodaje, pa vseeno že sedaj vem, da bom decembra, ob zaključku projekta, še močnejša in še bolj vztrajna. O tej preizkušnji bom sigurno napisala še kakšno objavo ;)

Hit produkt 2018

Jutri skupaj z mano glejte oddajo, mene, zgodbo in moje podjetje pa lahko že v ponedeljek podprete z nakupom Kolagen shota v vseh megamarketih Interspar. Kolagen shot je koristen za vas, opravljen nakup pa zame ;)
Kateri izmed 8 produktov bo postal Hit produkt leta 2018 določate prav vi, kupci. Hvala!

#00065##

Povejte naprej:

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...