Pojdi na glavno vsebino
0

Otvoritev 3.sezone Štartaj, Slovenija!

Otvoritev 3.sezone Štartaj, Slovenija!

Letošnje poletje smo podjetniki 3. sezone Štartaj, Slovenija veliko časa preživeli pred kamerami, zato, da boste vi lahko spremljali ozadje nastanka produkta. Predvsem pa, da boste spoznali nas, podjetnike, ki stojimo za produktom.

Sami zmoremo veliko, skupaj zmoremo vse

V enem letu obstoja mojega podjetja sem ugotovila eno zelo pomembno stvar. Povezovanje vedno premaga tekmovanje. Res sem vesela in hvaležna, da sem "padla" v ekipo, v kateri ni čutiti prav nobene tekmovalnosti. Verjetno ste v kakšni objavi na Facebooku že opazili družina Štartaj, Slovenija. Prav res smo kot ena velika družina. Skupaj imamo kar 18 otrok in vsi se prav super razumemo med sabo. Fotografija je bila posneta na nedeljskem druženju vseh nas in naših dragih "skrbnikov"; agencije Formitas, predstavnice Spara, predstavnika POP TVja in našega učitelja prodaje, Matije Goljarja.

Pred otvoritvijo Štartaj Slovenija police v City parku

Kot običajno pred velikimi dogodki, sem noč pred otvoritvijo slabo spala, poleg tega je bilo potrebno vstati 2 uri prej kot ponavadi. Že ob 7h sem bila naročena v frizerskem salonu pri masterchefu in najboljšem frizerju v mestu, Gašperju. V njegov Hair City salon je prišla tudi moja maskerka Laura. Sicer bi se lahko uredila tudi sama, ampak bi to pomenilo, da mi doma pod nogami skačejo otroci in zelo verjetno je, da bi pozabila na maskaro ali šminko. Tako je bilo za moj moto Looking good is a part of feeling good, dobro poskrbljeno. ;)
Na otvoritvi je bilo čutiti sproščeno vzdušje, predvsem pa naš ponos, saj smo na police Interspara končno položili svoje izdelke. Čakajo vas v vseh 13 megamarketih Interspar. Veseli bomo, če jih boste preizkusili, še bolj pa, če boste z nami delili navdušenje nad njimi.

Moj produkt, Kolagen shot

V času, ko sem morala zaradi svoje bolezni preusmerjati misli iz destruktivnih v konstruktivne, sem si našla hobi, izdelovanje kozmetike. Zaradi motnje hranjenja, treh nosečnosti in mnogo neprespanih noči tudi zelo dobro vem, kako izgleda, ko je telo podhranjeno hranil, zato sem že več let ves čas uživala tudi prehranska dopolnila. Hitro sem opazila njihove učinke na moje telo, zato lahko rečem, da v prehranska dopolnila "verjamem". Dolgo časa sem si vsako jutro sama mešala kolagen in MSM, uživala kapsule vitaminov in mineralov, potem pa mi je nekega dne na misel prišlo, da bi bilo super imeti prehransko dopolnilo (skoraj) vse v enem.
Več o nastanku produkta sledi v oddaji... ;)

Oddaje Štartaj, Slovenija na POP TV

Letošnje poletje smo podjetniki 3. sezone Štartaj, Slovenija veliko časa preživeli pred kamerami, zato, da boste vi lahko spremljali ozadje nastanka produktov. Predvsem pa, da boste spoznali nas, podjetnike, ki stojimo za produktom. Prvo oddajo boste lahko spremljali že 7.10.2018 ob 18.10 in še enkrat, takoj po oddaji Slovenija ima talent. V prvi oddaji se bosta predstavili simpatični in vedno nasmejani Karmen in Neža s svojimi naravnimi sladoledi ali, bolje rečeno, vitamini na palčki. "Moja" oddaja pa bo na sporedu kmalu. Vsekakor vas o datumu obvestim pravočasno ;)

Podpora prijateljev

V dveh tednih po otvoritvi sem prejela ogromno čestitk, pohval in podpore prijateljev in znancev. Hvala vam. Pomeni mi ogromno! Se zavedate, da vaši všečki, komentarji in delitve objav na Facebooku zaradi vas lahko dosežejo tudi vaše prijatelje? Všečkajte, komentirajte in delite še naprej. ;)  S tem mi lahko pomagate, da Kolagen shot postane HIT PRODUKT 2018. Hvala za vse odzive za nazaj in za naprej. Super ste!

Povejte naprej:

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...